P o c h o d n   a   l a m p y   b y l y   
a s t o   z h o t o v e n y   z   j e d n o d u c h  c h   m a t e r i  l o  j a k o   d Ye v o   a   j  l   n e b o   k  m e n .     O b 
a n    m o ~n    m l i   j e n   h r u b o u   m  s u   p r o   h o Y c    o l e j ,   a l e   k r  l o v s k    r o d i n y   m l y   v y p r a c o v a n  ,   k r  s n    p Ye d m t y   j a k o   p ov a b n    v y Ye z  v a n    a l a b a s t r o v    s v t l a   n a l e z e n    v   p o h Ye b n    k o m o Ye   T u t a n c h a m  n a . 